Azad Keşmir Eski Cumhurbaşkanı’nın PakTürk’ü ziyaret ve teşekkürü

Pakistan’da imkânsızlıklar içinde geçen çeyrek asır ve unutulmaz dostluklar (2)
Mart 29, 2021
Pakistan trafiği; keşmekeş içindeki düzen!
Mart 31, 2021

Azad Keşmir Eski Cumhurbaşkanı’nın PakTürk’ü ziyaret ve teşekkürü

Azad Keşmir Cumhurbaşkanı Serdar Muhammed Yakub Han ve Engin Yiğit, öğrencilere ödüllerini veriyor.

Eğitimci Engin Yiğit, Azad Keşmir eski Cumhurbaşkanı Serdar Muhammed Yakub Han’ınPakTürk Okulları’na olan ilgisini ve gerçekleştirdiği bir ziyareti anlattı.

2016 yılında dönemin Azad Keşmir Cumhurbaşkanı Serdar Muhammed Yakub Han’ın torunu PakTürk İslamabad Kız Lisesi’nde okuyordu. Kendisini, okulumuzda yapılacak olan İlköğretim Spor Haftası kapanış törenine şeref misafiri olarak davet ettik. O da bizleri kırmadı ve torununun bu önemli gününde yanında olmaktan mutluluk duyacağını bildirerek programa katılacağını bildirdi.

Program günü geldiğinde Cumhurbaşkanı için protokol hazırlıkları yapıldı ve diğer üst düzey katılımcıların da geleceği hesaba katılarak bütün detaylar planlandı. Programa dakikalar kala son hazırlıklar gözden geçirildi. Programımızı teşrif eden dönemin Azad Keşmir Cumhurbaşkanı Yakub Han’ı öğrencilerimiz çiçeklerle karşıladı. Çok mütevazı bir ekiple gelen Cumhurbaşkanı’nın yerini almasıyla program başladı.

Okuldan memnuniyetle ayrıldı

İlköğretimde okuyan 400 kadar öğrencimiz ve onların velileri ödül törenine yoğun ilgi göstermişti. Velilerimiz çocuğunun bu özel gününe şahit olmak ve ortaya koyacağı performansı izlemek üzere yerlerini aldı. Programda bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Serdar Muhammed Yakup Han, PakTürk Okulları’ndan övgüyle bahsetti ve torununun okulumuzu ne kadar sevdiğini ekleyerek yapılan eğitim faaliyetlerinden dolayı okul ve vakıf idarecilerine şükran duygularını ifade etti.

Spor Haftası dolayısıyla yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim eden Azad Keşmir Cumhurbaşkanı program sonrasında kurumumuz yetkilileri ile de bizzat görüşerek fikir teatisinde bulundu. Kurumlarımıza olan yakın ilgisini ve takdirini her fırsatta olduğu gibi o görüşme esnasında da dile getirdi ve okulumuzdan büyük bir memnuniyetle ayrıldı.

Hey Merhaba 👋 Tanıştığımıza memnun oldum.

Yeni içeriklerden haberdar olmak istiyorsanız

Spam yapmıyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun

0 Comments

No Comment.