25 yılın muhafazası için 5 dakikanızı ayırın!

Pencap Eğitim Bakanı’nın Türkiye gezisi ve bursluluk sınavları
Temmuz 14, 2021
Biyoloji öğretmeni Züleyha Özşahin (2): ‘Tekrar Pakistan’a gidebilirsiniz’ deseler koşa koşa giderim
Temmuz 19, 2021

25 yılın muhafazası için 5 dakikanızı ayırın!

PakTürk’ün çeyrek asırlık Pakistan tarihine ve hatıralarımıza sahip çıkmak için bir hafta sürecek sosyal medya kampanyası başlatıyoruz. 16 Temmuz Cuma günü başlayacak kampanyamıza günde 5 dakikanızı ayırarak destek olabilirsiniz.

Değerli PakTurkFile dostları,

Şahitleri ve yapıcısı olduğunuz “Hizmet Hareketi’nin Pakistan Tarihi”ni yazma gayretimiz devam ediyor. Bu tarihin en az eksikle gelecek nesillere aktarılabilmesi için daha fazla veri ve desteğe ihtiyacımız var. Bu kapsamda bir dizi proje üzerinde çalışıyoruz.

Bunlardan birisi 16 Temmuz Cuma günü başlatacağımız ve bir hafta sürmesini planladığımız sosyal medya kampanyası. Aynı zamanda bir farkındalık arttırma çalışması olan kampanyamıza Pakistan hatırası olan 7’den 70’e herkesi davet ediyoruz.

Kampanya kapsamında PakTurkFile isimli sosyal medya hesaplarından ‘PakistandanBendeKalan’ ve ‘WhatsLeftofPakistaninMe’ etiketi ile Türkçe ve İngilizce cümle veya cümleler paylaşılacak.

  • Hesaplarınız üzerinden bu mesajları beğenebilir, paylaşabilir veya yorum ekleyebilirsiniz.
  • Kendi özgün mesajlarınızı etiketleri kullanarak hesabınızdan paylaşabilirsiniz.

Etiket başlığından da anlaşılacağı üzere Pakistan’dan sizde kalan her ne varsa onu bir-iki cümlede anlatmanızı bekliyoruz. Mesajlar; şiir, özlü söz, arkadaş, komşu, okul, yemek, anı vb… konuları içerebilir.

PakTürk Okulları, Pakistan tarihinde tertemiz bir sayfadır ve yaşadığımız o tarihi yazmak da bizim vazifemiz. Başkalarının istediği gibi yaftalayarak yazmasına, o bembeyaz sayfayı kirli göstermelerine izin vermeyelim…

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ:

👉 twitter.com/pakturkfileorg

👉 twitter.com/pakturkfile (İngilizce)

👉 facebook.com/pakturkfileorg

👉 instagram.com/pakturkfileorg

Hey Merhaba 👋 Tanıştığımıza memnun oldum.

Yeni içeriklerden haberdar olmak istiyorsanız

Spam yapmıyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun

0 Comments

No Comment.