Bu Ramazan, PakTürk Okulları’nın hatırasını ve hukukunu korumak için bağışta bulunun

‘Rüya Bahçeleri’nde bir okul açılışı
Nisan 10, 2021
İkbal’in hayatını değiştiren baba öğüdü: Kur’an’ı Allah sana hitap ediyor gibi oku!
Nisan 12, 2021

Bu Ramazan, PakTürk Okulları’nın hatırasını ve hukukunu korumak için bağışta bulunun

PakTürkFile neden crowdfunding yapıyor?

PakTürkFile, 1993’ten 2018’e kadar Pakistan’da PakTürk okullarını ve diğer eğitim ve diyalog faaliyetlerini yürüten Hizmet gönüllülerinin hatıralarını yaşatmak, hukuk mücadelelerine destek vermek, iade-i itibarlarını sağlamak ve gelecek kuşakların Pakistan’a çeyrek asırlarını hediye etmiş bu adanmışlık kahramanlarını hak ettikleri güzellikte hatırlamasını sağlamak üzere yola koyuldu.

Projelerimizin içinde www.PakTurkFile.org web sitesi ve ilişkili sosyal medya hesaplarının yanısıra hukuk mücadelemizi başlatıp yürütmek, bu hukuk mücadelesini destekleyecek bir halkla ilişkiler kampanyası yürütmek, belgeseller, online fotoğraf sergileri, kısa film yarışması gibi bir dizi proje bulunuyor. Bunların bazıları zamandan fedakarlık, bazıları da finansal yatırım gerektiriyor.

PakTürkFile GoFundMe hesabı (https://www.gofundme.com/f/pakturkfile) işte bu finansal yatırımın kaynağını oluşturmak üzere kuruldu. PakTürkFile bünyesindeki projelerimizden sadece biri olan ‘PAKİSTAN HAYATIM’ konulu sanat yarışması hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: https://pakturkfile.org/2021/03/27/yarisma/

Biz kimiz?

PakTürkFile projesi PakTürk okulları bünyesinde görev yapmış bir dizi öğretmen ve yöneticinin yetkilendirmesi ile Londra’da bulunan London Advocacy tarafından yürütülmektedir. London Advocacy, İngiltere’de kayıtlı, kar amacı gütmeyen bir şirkettir. Şirketin sicil numarası 10473818 olup, daha fazla bilgi www.londonadvocacy.org adresinden alınabilir.

PakTürkFile’ın web tabanlı projeleri ve kimlerin bu projede yer aldığıyla ilgili bilgilere https://pakturkfile.org/hakkimizda/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Neler vadediyoruz?

Bağışçılarımızın yaptıkları bağışın miktarına bakmaksızın, ayda bir defa göndereceğimiz email ile bağışçılarımıza yaptıkları bağışın nerede harcandığının bilgisini şeffaf bir şekilde paylaşmayı vadediyoruz.

Yapılan bağışların tamamen ve eksiksiz olarak PakTürkFile projeleri çerçevesinde harcanacağını, London Advocacy’nin kurum veya çalışanları için bağışlardan herhangi bir ödeme almayacağını vadediyoruz.

Hayata geçirilen bütün projelerimizle alakalı bağışçılarımızı www.pakturkfile.org sitesi üzerinden mümkün olan maksimum seviyede bilgilendirmeyi, bağışçılarımızdan sitede sağlanan emailler üzerinden gelecek geri bildirim, eleştiri ve tavsiyeleri dikkate alacağımızı vadediyoruz.

Banka havalesiyle bağış kabul ediyor muyuz?

Evet. Direk banka havalesi yoluyla bağışta bulunmak isteyen bağışçılarımız banka hesap bilgilerini info@pakturkfile.org emailinden temin edebilirler.

0 Comments

No Comment.